perjantai 20. heinäkuuta 2018

C629. Päänsärkyä & jotenkin huono olo ja puhdas ruoka, vesi & raikas ilma

Jos on päänsärkyä vähän kuin olisi kuona-aineita elimistössä tai jotenkin likaista esim. iholla tai kuin jotenkin myrkyllisen pilaantuneeksi olisi mennyt ruoka, niin silloin ruoka on yleensä ollut pilaantunutta tai muuten liian huonoa elimistöllesi. Samoin vika voi olla, jos on vesi, tupakka tms tai hengitysilma ollut liian huonoa. Vastedes täytyy siis huolehtia niiden kunnollisuudesta. Osa myrkyllisistä kuona-aineista menee iholle ja osa hiuksiin, joten suihkussa käyminen ja hiusten pesu shampoolla voi auttaa joksikin aikaa, ja myöhemmin kenties uudelleen suihku ja hiusten pesu shampoolla. Usein on myös hyvä vaihtaa ruoka puhtaaseen ja syödä puhdasta ruokaa jonkin verran, esim. riisiä. Olisi hyvä, jos kaikki huono ruoka ei sulaisi vatrsassa, vaan voisi käydä kakalla tms, niin pääsisi eroon osasta pilaantunutta ruokaa. Huoneilma on voinut mennä huonoksi esim. elimistöstäsi erittyvän hajun myötä, joten olisi tärkeää huolehtia ilman raikkaudesta, kaikenpuolisesta puhatudesta ja pilaantuneen ruuan heittämisestä pois ja roskien viemisestä ulos.

21.11.2023   En juo alkoholia, olen absolutisti, mutta minusta vaikuttaa siltä, että jos punaviini tuo päänsärkyä, niin siinä voi olla liian vähän vettä, eli veden juominen auttaisi, lähinnä kai sellaisen veden kuin jos vedessä olisi jääpala tai jääpaloja. 

23.11.2023   Jos kaipaat pehmennystä tai huojennusta elämääsi, lue engl tonttutaitokirjoitustani https://learntalents.blogspot.com/2018/09/gnomes-or-more-likelily-doing-things-in.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti