perjantai 1. kesäkuuta 2018

C596. Syövän leviäminen ja kauniisti rukoileminen

Syöpä on kai useimmiten jonkun tai jonkin aiheuttama sairaus, milloin on tärkeää kiinnittää huomiotra mielikuviin, jotka eivät saa olla harmaan pallukkamaisiakuin kasvaimet eivätkä syövän villiintymisen kuvia, vaan terveyden mielikuvia ohjeiksi keholle, elävöittävyys jota mm rukous ja kauniit virret tuovat, terveyden tavoittelu tasapainokohtana, johon keho korjautuu: kasvaimet lientyvät pois ja vaurioituneet kohdat parantuvat, terveet kohdat ellelevät jos mahdollista vieläkin terveemmin ja tervehdyttävät viereisetkin kohdat kuin elämänviisauden opettajat, näin siis mielikuvissa ja elämän vireessä, mistä syystä rukoileminen, juuri kauniisti rukoileminen olisi olennaisen tärkeää ja elämän uomat niin kuin kauniisti rukoileminen olisi yksi harrastuneisuuden alueistaan, harrastus muun elämän joukossa. Mutta on myös tärkeää kiinnittää huomiota sosiaalisiin vaikutteisiin: sekä omiin mielikuviin sosiaalisissa tilanteissa, niihin liittyviin asnetyeisiin, muiden tokaisuihin ym puheisiin mielukuvineen, asenteinen, eleineen, sosiaalisine ilmapiireineen ulottuvaisuuksineen, ja saada nämä kauniille sivistyneen hyväätekeville elämänviisaille uomille, tervehdyttävillä, ei sairauksia maalaileville, ei inhorealistisen tyyppisiksi ollenkaan. Siihenkin juuri rukouksien kauneus olisi olennainen apu: rukoillaan maailmaa kauniille viisaalle hyväätekevälle tolalle ylipäätään, niin sosiaaliset suhteetkin löytävät kauniimmat uomat. Myös elämänpiirin asioihin tulisi kiinnittää huomiota, jotteivät ne sisältäisi huonoja puolia hyvien puolien siivellä, kuten vaikka kun joku väitti poliisien usein sairastuvan paksusuolensyöpään, niin haluavatko he toiminannhalusina ajella poliisiautolla uusille keikoille ja siinä samalla tulee ikävän kanssa oltua tekemisissä liiaksi, liiaksi ainakin terveyden kannalta katsoen?
Onkohan tuo syövän aiheuttaja usein sosiaalinen suhde, joka joltain kannalta joillain kriteereillä käyttäytyy ihan hyvin ja jää sosiaaliseksi suhteeksi mutta joka jossain välissä kuin asiakeskeisesti mutta ikävän tapaisesti sosiaaliselta kannalta laittaa yhteiseen elämään toisen luo jonkun jutun josta tuumii, että minun mielestäni tässä kuuluu olla tällainen toisen mielestä ikävä asia, toiselleaika isoa ikävää olosuhdetta luova.

30.10.2020   Ailahtelevista mielikuvista ja vaikutelmista, vaikutteista yms riippuen näppylöitä yms pystyy joskus liennyttämään pois ja joistain vaikutteista niitä taas pyrkii kenties syntymään. Reunat, kuten ajatusten, kirjojen ym reunat kai aiheuttavat näppylöitä, jso niihin kiinnittyy, kai niiden tapainen ikävä aiheuttaa niitä ja reunoihin kiinnittyminen ylläpiytää ko näppylöitä. Mutta jos on aidosti hyvää elänmää tervehenkisesti arvioituna, kuten esim. haaveammattiin pyrkiminen tai hyvälaatuisten kirjojen anti, niin se liennyttää näppylöitä tms pois, ensint uo hyvän seesteisen tervehenkisen olon ja meiningin ja sen myötä ne jotenkin lientyvät pois, kuin laimentyvat. Kasvaimet taas kai liittyvät useins iihen, mitä keholta odotetaan, että onkohan tuossa kasvain vai niitä pis liennyttäen että näin korjaan ryhtiä tervehenkisemmäksi ja elämää paremmaksi, niin kehokin kaunistuu.

13.11.2020   Lainaus eilisestä sähköpostistani syöpäjärjestille: 

"Lisäys viime kuun lopulta (syöpää
käsittelevään tekstiin, jossa oli kai jotakin rukoilemisesta) oli
aiheesta, joka sai koirami tuumimaan, että sille näyttäisi siitä
syntyvän käsitys siitä, miten syövät voi parantaa niin ihmisiltä kuin
eläimiltäkin, niin ettei syöpä enää ole se kammottavan vaarallinen
tauti, mitä tähän asti on ollut ja mikä on lyönyt leimansa ihmisten
siarauskäsityksiin. Mutta sittemmin onollut ties mitä muuta vaikutetta
ja tuo näkemys kadonnut." 

19.11.2020   Villakoiralleni oli aiemmin tällä viikolla jostain tullut syöpäsairaiden vaikutetta, eikä se osannut sellaista kantaa, enkä minäkään, ei meillä ole sellaista jaksavaisuutta eikä auttamisen kykyä. Sairaiden ja paljon sairaiden kanssa tekemisissä olevien vaikute vie sairastumiseen päin,poispäin parannustaidosta, joka asiaa etäältä ajatellen jotenmkin oli olemassa ja josta saattoi kirjoittaa. Kirjaan kaiken ylös, ebnkä vain tavallisesti vankasti osaamiani, ja niin en ole parannustaitoinen muuten kuin tätä blogia suosittelemalla ja terveitä elämäntapoja ennestään tuntemalla. Viime aikoina on ajattelu- ja kirjoitustaitoni ollut pitkälti hukassa, ja niin noista kahdesta edellisestä merkinnästä tässä blogikohdassa ja viimeisimmästä syöpää käsittelevästä kohdasta ei saa niin hyvin selvää, mutten osannut ajatellakaan niitä sen paremmin, vaan kirjasin pelkän aavistuksenikin, koska se näytti lupaavalta alulta ja syöpä on kamalan paha sairaus ihmisille, jotka sitä sairastavat, tärkeä olisi se parantaa. Mutta niin, vaikken minä eikäö koirani osaa henkilökohtaisesti siinä auttaa, niin ehkä noista teksteistä, jos poimisi ohjeen ja vaikkapa sen yksi sana  kerrallaan vaalisi noiden ohjeiden suunnalla olevia asioita ja koettaisi, vaikuttaako jokin sillä suunnalla parantavan syöpää pois, niin olisi silloin lukijallakin suunnilleen saman verran näkemystä, tai hyvin onnistuessaan enemmänkin kuin minulla ja koirallani kirjoittaessani. Katso myös kohta

D893. Syöpä ja vapautunutta tervehenkistä elämää   14.11.2020

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti