perjantai 17. elokuuta 2018

C655. Usean tämän blogin ohjeen lukemisen tavasta

Jos näitä ohjeita tarvitsee useaan vaivaansa tai haluaa opetella monta, niin niitä kai sulaa korkeintaan viiden ryppäissä, joihin motivaatio silloin on erityisen hyvä ja jotka muodostavat mielekkään, omanlaisensa kokonaisuuden. Jos aloitat niistä vaivoista, jotka sinua itseäsi kiinnostavat eniten, niin ne pysyvät helposti mielessä eikä käy niin, että niiden odotteleminen pilaisi kiinnostavuutta muilta ohjeilta. Mutta jos unohdat jonkun ohjeen ja se pyörii mielessäsi, niin katso hetimmiten se hakemistosta uudelleen, sillä sehän oli sinua erityisesti kiinnostavia ja niin ollen yksi päähuomionkohteista ja keino muistaa muut ekan ryppään vaivat parannuskeinoineen.
Jollei sinulla itsell'äsi ole vaivoja mutta haluat opetella monta ohjetta, niin helpoiten kai oppii auttamalla muita tuttujaan, joilla kai kullakin saisi olla korkeintaan viisi vaivaa kerralla etsittävinäsi. Samoin monia kiinnostavat vaivat kuten AIDS varmaankin pysyvät helposti mielessä.
Mutta jos vaivoja lukee liian monta kuin jotakin työpaperia, niin ne eivät ehkä pysy mielessä,mutta aihepiireittäin liuettuina, esim. nivelvaivat tai kivut, ne voisi oppia paljon helpommin. Jos et jaksa lukea niin montaa kerralla tai ne menevät mielessäsi sekamelskaksi tai unohtelet niitä, niin jos haluat vielä yrittää, niin lue sinua eniten vaivaavista vaivoista, jotta olosi huojentuu ja jaksat painaa asian mieleen. Pidä sitten taukoa vaikkapa seuraavaan päivään tai seuraavaan kertaan joskus myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti