perjantai 3. elokuuta 2018

C646. Särkyjä jonkun seurasta ja eroon tuosta henkilöstä & runsas makean syönti

Joskus, jos joku on ikävä, ikävällä linjauksella tai kivulias, niin hänen seuransa tuo kipuja ja silloin pitäisi laittautua hänestä eroon, pysyvästi, jos kyse on ainakin osin siitä, että hän on ikävä tai jotenkinsinulle sopimatonta seuraa. Sen jälkeen, kun on päässyt eroon hänestä, niin jos kipuja jäi vielä jäljelle, niin niihin kenties auttaa syödä kovin paljon makeaa, esim. keksipaketti, vaikkei tavallisesti voisi syödä niitä niin paljoa.
Sokeritauti on toki eri juttu. Suuren makeamäärän kanssa pitää juoda vettä ihan niin kuin suolaisen ruuan kanssa. Älä syö niin paljon makeaa, että tulee öklö oksettava olo, vaan tavallisen verran plus se, mikä tarvitaan paikkaamaan hyvässä makeansyönnin tunnelmassa aiemmin päivällä olleen ikävän seuran jättämää puutetta ankeutta ja/tai kaavamaisuutta.

Katso hakemistosta myös muut ohjeet kohdista kipu, kivut ja säryt.

8.5.2023   Jos tulee kipuja kulttuurivaikutteesta, niin ei pitäisi olla tekdmisissä sen kulttuurivaikutteen kanssa lähes yhtään, vaan etsiä muita, hyväätekeviä kulttuurivaikutteita, joihin vakavissaan upota, ja harrastaa niitä siteen, vaihtaa maailmaa niihin päin. Voi myös katsoa, josko joku toinen iso ryhmä ko kulttuuripiiristä sopisi hyvin, esim brittien tilalla jotakin intialaista kokeeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti