sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

C728. Suola- taui nestetasapainon ongelmat ja oleskeleeko alueella joku jonka suolatasapaino poikkeaa normaalista

Maapallolla on myös kovin suolaisia seutuja, esim. suola-aavikot ja Israelissa Kuollutmeri. Jotkut ihmiset ovat siis sopeutuneet aivan eri suolan ja veden määrään kuin useimmat, mm suomalaiset. Sekkainen ilmasto- tai harrastuneisuusero suolan määrän suhteen aiheuttaa sen, että jos joku tuolla tavoin elävä on lähistöllä, esim. tuuletusilman taholla, niin suolan määrä on suomalaiselle liian suuri, mikä tekee selittämättömän janoiseksi ja jos yrittää olla juomatta niin tuo suolan tai suolaliuoksen tai kehon kuivuuden tunteen. Näin erilaisiin elinoloihin tottuneet eivät sovi elämään tai väliaikaisestikaan oleskelemaan samalla alueella. Ero voi näkyä kehossa tavalliselle sosiaaliselle silmälle vähän kuin suolaista ruuasta pitävä, jolla sakea veri.
Tämän perusteella Euroviisut Israelissa toukokuussa 2019 saattavat aiheuttaa suolatasapainon ongelmia, kenties palautumisvaiheessakin. Samoin vanhemmiten, kun ihmiset ovat monet uskonnollisemman maineessa kuin nuorempina, saattaa olla luultavampaa,  että elinympäristöön joku haluaa israelilaisenkin tai Israelissa elämään kykenevän, jonka suolantarve on suomalaisen mittaouun mukaan suola-aavikolla asumisen tasoa. Kamalan suureen suolankäytön määrään näyttäisi liittyvän se, että ainakin osa elämänsisällöstä on korvattu suolalla, kenties troppiikkimaisen elämisen ohessa, mutten tuosta varmasti tiedä.

4.3.2019   Paljon suolan kanssa elävä siis kai elää näyttävät ym vaikuttavan oloiset asiat suolan kera, ikään kuin korvaa ymmärryksen, katseen tms tapaisen siemauksen elämää, elämänsisällön suolalla ja elää tropiikin tapaan tasaisesti.

21.12.2021    Nestetasapainon ongelmat voivat liittyä ryhtiin eli mikä olisi oikea tervehenkinen vire ja sen myötä tasapainopiste kehon nestetasapainollekin. Tervehenkistä ryhtiä opettavat toimeliaisuus, puiden oksien kasvutapa ja liikunta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti