tiistai 30. lokakuuta 2018

C683. Ympärileikatun kyvyttömyys saada lapsia ja rehevämpi arkijärkisempi muiden kannalta hedelmällinen lähestymistapa elämään

Kuulemma, jos poika tai mies on kovin teoreetisesti ajatteleva, niin hänen peniksensä esinahka voi olla niin kireä, että se joko naimisen salliakseen tai muusta syystä tarvitsee ympärileikata,jotta se olisi riittävän löysä. Mutta sanotaan kai myös, etteivät ympärileikatut voi saada omia lapsia. Mutta siihen ei kai syynä ole ympärileikkaus vaan tuo teoreettisuus, kuivuus, se, etteivät ole kyllin hedelmällisiä muiden kannalta, tee asioita hyvällä tavalla monelta kantilta, muidenkin kannalta hyvin siis monella tapaa, niin että lapsen olisi hedelmällistä saada siitä alkunsa. Lisäksi teoreettinen ajattelutapa ei ole hyvä käytännön asioihin, vaan kenties tarvitsisi olla laajalti arkijärkinen, lähes kaikessa tai kaikessa siis arkijärkinen, mitä esim. ajattelukurssini opettaa http://pikakoulu.blogspot.fi/2011/11/ajattelukurssi.html . Lisäksi olisi hyvä ymmärtää useampaa elämänalaa hekilökohtaisen kiinnostuksen ja mukaan lähtemiseb myötä, eikä aina vain tietyn ammatin vinkkelistä, eli tarttis olla harrastuksia, joista pitää ja joita pitää itseisarvoina,kiehtovina, ja voisi olla samaan tapaan harrastunut muutamasta ammattiryhmästä, vaikkei koskaan niihin tulisi vaihtaneeksi.

31.10.2018   Periaatteessa kai nämä muutokset elämäntavoissa ja lähestymistavoissa ovat niin suuria, ettei ympärileikkausta tarvittaisi, mutta ero on todella suuri, vaikea saada heti aikaan ja omaksua omakseen. Toisaalta tarvitaan iso parannus, jotta lasten saaminen muuttuisi mahdolliseksi, jos se ennen on ollut mahdotonta, niin että tavallaan monella varmaan motivaatiota olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti