maanantai 29. lokakuuta 2018

C681. Pöpöinen olo & heikko kapasiteetti ja soivan kohdalta käsin eläminen

Monella sairaanhoitajalla, heille seuraa omasta puolestaanpitävillä ja monella tropiikista kotoisin olevalla on peruselämisensä jotenkin pöpöistä tavalla, joka heikiéntää kapasiteettia, on vähän kuin saireastaisivat mutta pitkäaikaisesti, tavallisesti. Silloin ovat terveet elämäntavat jotenkin hukassa, elo pöpöistä tai venytetyn laimeaa, vähän särähtävää kuin kapasiteetti olisi loppunut kesken tavallisen elämän asioissa. Terveet elämäntavat ja niiden myötä isomman kapasiteetin sekä tyytyväisemmän tekemisentavan löytää elämäntavan soivilta kohden, tunnelmatajuisilta, kun elää niiltä käsin muttei lähde omasta puolestaan ryntäilemällä kuluttamaan loppuun moista piirrettä vaan elelee ikään kuin näköaistinomaisesti, tunnelmallisesti ja soivin tavoin, mm liikkuen niillä seuduin oloaan, jolla sujuu hyvin, havaintokyky on hyvä ja ymmärrys mukana, ymmärtääelämän ilmiöt, myötäelää myös muut sekä liikkeet yms tekemiset, jolloin ei siis ole liian vähäinen tai mukaan lähtemätön huomio niissä. Tuolta soivalta tunnelmatajuiselta elämänmakuiselta kohden hahmottaen on elämä monimuotoisempaa, sitä ymmärtää enemmän ja vastaavasti jaksavaisuus on isompi ja toiminta viisaampaa, maailman osaksi paremmin sopivaa.

8.7.2020   Pöpöisen olon myötä heikentyneeseen ajattelukykyyn auttaa paitsi puhtaus myös sivistynyt lukeminen, jossa koulutyyppiset ajatukset on käyty selkeästi läpi.

31.8.2023   Valehtelevaisuus, epärehellisyys tms voi aiheuttaa, ettei ole selkeää kuvaa, mikä onkenenkin ammatti, harrastukset, suuntautuminen, elämäntapa, arvot, jne, katso B470. Pöpöistä, vaan nämä käsitykset ovat pielessä, jolloin sosiaaliset vaikutyeet elämäntavoista, äskettäisistä tekemisistä jne ilmenevät ehkä pöpöisyytenä ja sumuisuutena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti