perjantai 20. heinäkuuta 2018

C628. Närästävä vatsa ja ettei söisi raakoja juureksia

Sanotaankohan sitä närästykseksi, kun vatsa turpoaa raa'asta happamasta ruuasta, jota on liikaa tai pelkästään sitä mahassa? Silloin ei kai pitäisi syödä lähes ollenkaan raakoja juureksia tms.
Vihanneksia ja hedelmiä, siis myös juureksiä, syödessä on tärkeää, että syö niin kuin tuo elävöittöävän elämänmahdollisuuksia avaavan olon, mikä voi olla esim. yksi tai pari kulausta appelsiinimehua eikä koko lasillinen, ei siis niin paljoa, että on hapanta, jotenkin mautonta tai kitkerää. Joskus tekee mieli juuri tiettyä vihannesta tai hedelmää, esim. vitamiinien tarpeeseen appelsiinia tai helteellä tomaattia, mutta usein voi syödä jotakin muuta tuoreta esim. ruuan kanssa, jos vaikka juures on liian raaka. Jos tuoretta kaipaa mutta se on liian raakaa, muttei sentään kitkerää, niin voi myös syödä esim. ruuan kanssa salaattia, jolloin muun ruuan paljous salaatin määrärään verrattuna liennyttää vatsan happamuutta. Hyvä on myös syödä usein jotaskin tuoretta, niin ei tarvitse sitten kerralla niinpaljoa.

9.1.2023   Jos sinulla on iso maha, yritä saada  henkilöt, jotka vaikuttavat olevan kohdallasi, pissaamaan ja kakkaamaan perin juurin ihan tyhjäksi vaikka olisi heillä tai itselläsikin valtavasti suurentuneet säiliöt moiselle. 
(20.6.2023   Orangutangiapina esikuvana Kaakkois-Aasiassa aiheuttaa kai sellaista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti