tiistai 20. marraskuuta 2018

C688. Suuren tautialtistusten määrän keventämisestä

Jos osaa parantaa taudin tai vaivan terveiden elämäntapojen tms viisauden avulla, esim.jos tämänblogin ohjeet toimivat, niin silloin luokittelemalla ihmiset vaivojensa tai vaivojensa tyypin mukaan ja korjaamalla omassa elämäntavassaan nuo viat, jotka aiheuttavat sairauksia tms, niin voisi kai tautitaakkaa keventää, vaikkei muistaisi, keilläkaikilla oli nuo sairaudet, vaikka toki hyvä olisi tietää, ketkä ovat niin terveitä, että siitä voi hyvin ottaa mallia.
Katso myös B470. Pöpötartunnat ja sosiaalinen maailmankuva, että kuka harrastaa mitäkin harrastusta mitenkin taitavasti, yms   14.3.2017
Pitäisi siis ilmeisesti tehdä teoriaperspektiivin merkintä, että mikä on hyvä elämäntapa, ja perustelut sille, ja noudattaa sitä sitten itse ja neuvoa muillekin. 

15.12.2020   Yleensä luulisi kai,e ttä jos joltakin sosiaalisena vaikutteena tai pöpöaltistuksena mutta samanlaisena vaikuttaen tulee hänen tavallisia pöpöjään tai siis tapojaan ja ne eivät lähde ajan myötä pois vaan jää jokin piirre, vaiva, tautti oireineen, niin tuo piirre on hänen mielestään ollut hyvä valinta, ja niin aina kun korjaa terveemmäksi, niin hänen vaikutteisensa osat pitävät tuon vanhan poiirteen, esim. hänen aiemman ilmastonsa tuoman tai tavatun ulkomaalaisen tuttavan ilmastosopeutuman tai siihen sopivan muun piirteen, esim. yrittämisen tavan. Silloin pitäisi kai teoreettisessa laajassa maailmankuvassaan luokitella ihmisiä ja elinoloja, osin jonkinlaisksi skaaloiksi ett'ä miten paljon mitäkin, ja olettaa sitten, että on voinut tavata ihmisiä melkein mistäloekrosta vain, tai ainakin välillisesti saada sellaisia pöpöjä. Ja ottaa ohjeet suomalaiset terveet elämäntavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti